Colourlock Leather Care Kit Strong

New Leather Care Kit Strong je Colourlockov komplet za njegu nove kože sa jakim sredstvom za čišćenje i brtvljenje kože a pravi je izbor za novu, svilenu mat, glatku kožu u boji površine. To je prikladan komplet za njegu kožne opreme u vozilima, za kožni namještaj uklj. dugotrajne kože i druge kožne presvlake.

Ako je koža prljava, treba je očistiti prije njege. To sprječava lijepljenje prljavštine na kožu tijekom njege. Četka za čišćenje kože pomaže kod jakog zaprljanja u dubini pora ili kod šavova.

Novu kožu treba tretirati brtvilom za kožu unutar prve 3 godine. Nova koža još ne zahtijeva njegu koja obnavlja masnoću, ali učinkovitu zaštitu od habanja i tragova habanja te promjene boje transferom s odjeće. Osobito vozačevo sjedalo (ulazni oslonci sportskih sjedala i visoki jastuci potpore) ili sjedeće površine svijetlog namještaja pokazuju znakove istrošenosti ili mrlja i promjene boje unutar prve tri godine. Brtvilo (Leather Shield) to učinkovito sprječava.

125 ml jakog sredstva za čišćenje kože u bočici s dozatorom pjene i 150 ml sredstva za brtvljenje kože obično su dovoljne za tretiranje cijelog interijera ili cijelog kompleta namještaja nekoliko puta. Čistač se koristi samo na prljavim područjima, a njega se primjenjuje na svim površinama. U slučaju velike zaprljanosti može biti potrebna veća količina sredstva za čišćenje a nekada i četka.

Idealno sredstvo za čiššćenje kože u interijeru automobila, kožnih sofa, stolica, torba, aktovki ili kože. Koristi se u slučajevima većih onečišćenja i kod neodržavane kože kada je Mild sredstvo za čišćenje preslabo.

Strong Leather Cleaner dolazi u formi pjene jer učinkovitije čisti kožu u odnosu na tekuća sredstva. Potrošnja proizvoda je znatno manja, a koža ne postaje mokra što potencijalno može dovesti do stvrdnjavanja kože. Prije bojanja ili reparature kože, obavezno koristite proizvode za čišćenje poput Leather Cleaning and Care Kit Mild u slučaju održavane kože ili Strong Leather Cleaner za teže onečišćenu kožu.

PRIMJENA
– aplicirajte malu količinu pjene i uz pomoć Leather Brush kružnim pokretima bez pritiska čistite od šava do šava
– s vlažnom (ne mokrom!) krpom od mikrofibre bez pritiska uklonite višak proizvoda
– nakon čišćenja aplicirajte sredstvo za zaštitu kako biste nahranili kožu i očuvali mekan i prirodan izgled

PAKIRANJE
– Strong Leather Cleaner od 125ml
– dostatan za čišćenje jednog kompletnog kožnog interijera većeg vozila
– dovoljan za čišćenje većeg kožnog namještaja

Napomena! Strong Leather Cleaner može uzrokovati gubitak boje na određenim tipovima kože ili ukoliko je završni sloj na koži oštećen.

Sealant za zaštitu kože od trenja i vanjskih utjecaja poput UV zračenja. Može se primjenjivati kao dodatni zaštitni sloj od abrazije povrh Leather Protectora.

Nova koža je vrlo osjetljiva na vanjske utjecaje pa je vrlo preporučljivo štititi ju unutar prve tri godine sa kvalitetnim Leather Sealantom. Njoj nije potrebna posebna njega već samo efektivna zaštita protiv abrazije, trošenja i promjene boje uzrokovane odjećom koja naliježe na nju. Takva oštećenja se najviše primjećuju unutar prve tri godine na vozačevom sjedalu pri ulasku i izlasku iz vozila. Vozačevo sjedalo je preporučljivo tretirati Colourlock Leather Sealantom svaka tri mjeseca dok je za ostala sjedala i površine dovoljno ponoviti aplikaciju svakih 6 do 12 mjeseci.

Količinom od 150ml moguće je zaštititi kompletan kožni interijer automobila nekoliko puta.

Testirajte proizvod na manje vidljivim mjestima i provjerite da nije došlo do bilo kakvih promjena u boji
Dobro protresite bocu prije upotrebe
Nanesite krpom od mikrofibre ili aplikatorom u tankom sloju na prethodno očišćenu površinu bez trljanja te pustite da se osuši
Ne koristite na tkaninama od antilopa, brušenoj koži i ostalih kožnim tkaninama otvorenih pora

40,00  (301,38 kn)

SKU: RM110078 Kategorije: , , Oznaka:
0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je prazna.Vrati se u shop.