Gtechniq C1 Crystal Lacquer 50ml

Premaz se jednostavno nanosi, a rezultat je: kristalna čistoća. Pruža zaštitu od ogrebotina tijekom pranja. Može se koristiti i na površinama s mat efektom.
Vijek trajanja čak 5 godina Izuzetno tvrda površina C1 formule pruža efikasnu zaštitu od ,,tragova” pranja i manjih ogrebotinama, čak i u slučaju mekših lakova

96,50  (727,08 kn)

SKU: GT C1 0.05 Kategorije: , Oznaka:

Opis

 

Gtechniq C1 Crystal Lacquer keramički premaz se jednostavno nanosi, a rezultat je kristalna čistoća. Pruža zaštitu od ogrebotina tijekom pranja. Ne daje blistavost površini, može se koristiti i na površinama s mat efektom. Vijek trajanja čak 5 godina! (5 godina garancije u slučaju da postavljanje vrši Gtechniq akreditirani stručnjak). Lako postavljanje, idealno za početnike u korištenju keramičkog premaza. Najbolja Gtechniq obloga kod mat – nijanse automobila. Pruža izvanredan sjaj koji blista na Vašem automobilu. Kristalno čist krajnji rezultat. Izuzetno tvrda površina C1 formule pruža efikasnu zaštitu prema ,,tragovima” pranja i manjim ogrebotinama, čak i u slučaju mekšeg poliranja.

Evo nekoliko jednostavnih koraka kako biste izvukli maksimum iz toga: Kada koristite C1, pobrinite se da je vaš automobil u zatvorenom prostoru i da vozilo ostane tamo još 12 sati nakon tretmana. Ako je potrebno, polirajte površinu kako biste uklonili ogrebotine. Za uklanjanje prljavštine upotrijebite Gtechniq PW Surface Prepare i krpu od mikrovlakana MF1. Kemijsko vezanje C1 najučinkovitije je kada su površine savršeno čiste. Stavite nekoliko kapi proizvoda na disk za nanošenje i nanesite ga na manje područje ili na polovinu veće područje. Odmah uklonite ostatke s jednim šalom od mikrovlakana MF1 i ponovno obrišite površinu s drugim šalom.

0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je prazna.Vrati se u shop.