Rupes BigFoot HLR75/BETA iBrid set

Ø orbite (mm) 12
Napon DCV (Volt) 18
RPM 3000-5500
trajanje baterije ~35/45min
Vrijeme punjenja ~35 min
Dimenzije (mm) 240x144x80*
Težina (kg) 1,1*

u setu dolazi:
HLR75 mašina,
2 baterije,
punjač
strujni adapter
4 podloške za poliranje
2 MF krpe
2 paste za poliranje od 250ml

703,30  (5.299,01 kn)

Nema na zalihi

SKU: 3069 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Novi RUPES BIGFOOT HLR75 iBRID MINI POLISHER predstavlja evoluciju RUPES alata s iBrid dual-power tehnologijom. Idealno prikladan za primjene poliranja u krivuljama, konturama i kompaktnim prostorima, HLR75 iBrid Mini ima orbitu od 12 mm i potpornu ploču od Ø75 mm (3 inča) za manevriranje i preciznu kontrolu.

Koncept RUPES patentirane iBrid tehnologije, prvi put predstavljen na obitelji alata BigFoot iBrid Nano, povećava učinkovitost procesa i optimizira korisničko iskustvo dajući tehničarima mogućnost odabira platforme napajanja koja najbolje odgovara specifičnoj situaciji ili primjeni. Koristite baterijsko napajanje za bežični rad ili umetnite iBrid strujni adapter i neprekidno radite na strujni kabel. Snaga i performanse iBrid Mini-a identične su bez obzira na izbor snage zahvaljujući specijaliziranoj motornoj platformi koju je RUPES dizajnirao, razvio i proizveo u svojoj tvrtki.

HLR75 ima revolucionarni dizajn za svijet poliranja za razliku od bilo kojeg alata za poliranje do sada. Ergonomija je optimizirana preslikavanjem dizajna stroja za poliranje. BigFoot HLR75 iBrid Mini polirka iznimno je udobna i laka za korištenje u različitim položajima držanja i ruke. Jedinstveni dizajn pruža nevjerojatnu manevarsku sposobnost i ravnotežu kako bi se zajamčili precizni i učinkoviti rezultati poliranja dok se umor operatera smanjuje na minimum.

iBRID TEHNOLOGIJA
Inovativna iBrid tehnologija omogućuje RUPES iBrid obitelji alata da se konfiguriraju za rad na baterijsko ili kabelsko napajanje. Za razliku od alata koji rade samo na baterije ili alata samo s kablom, iBrid alati omogućuju operateru odabir željene platforme napajanja ili prebacivanje s jednog izvora napajanja na drugi. Performanse su identične bez obzira na izvor napajanja.

DIZAJN I ERGONOMIJA
Detaljne studije i istraživanja u ergonomiji rezultirala su novim oblikom alata za poliranje. Moderne linije i pažljivo promišljeni položaji ruku kombinirani su s iznimnom tehničkom kvalitetom kako bi se stvorio stroj za poliranje koji mijenja način na koji gledamo na dizajn alata i ono što očekujemo u smislu udobnosti korisnika. Stvaranje visokog sjaja nikada nije bilo bolje.

MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST
HLR75 je savršen za primjene poliranja na zakrivljenim površinama ili kompaktnim područjima gdje poliri pune veličine nisu učinkoviti ili sigurni. Male dimenzije alata, orbitalni hod od 12 mm i podložna ploča od Ø75 mm (3 inča) omogućuju iBrid Mini maksimalnu učinkovitost i djelotvornost operacija poliranja, posebno na današnjim složenim modernim dizajnima automobila.

ELEKTRONIČKI MODUL ZA UPRAVLJANJE BRZINOM
Brojčanik za kontrolu brzine je dobro vidljiv i lako se podešava. Operateru omogućuje odabir ili promjenu brzine stroja za poliranje bez prekidanja procesa nanošenja.

RUČICA GASA
Izvedena od poluga aktuatora koje se obično mogu vidjeti na pneumatskim alatima, ergonomska i gumirana poluga promjenjive brzine pruža preciznu kontrolu i potpunu udobnost rukovatelja dok dodaje sloj sigurnosti koji će deaktivirati alat u slučaju da padne.

BATERIJA I PUNJENJE BATERIJE
Litij-ionske baterije (18V 2,5Ah) s LED indikatorima pokazuju razinu napunjenosti pritiskom na gumb. Potpuno punjenje omogućuje između 35 i 45 minuta neprekidnog rada.
HLR75 iBrid Mini punjač baterija posebno je dizajniran kako bi odgovarao jedinstvenom sustavu baterije iBrid Mini. Stanica za punjenje pokazuje status napunjenosti pomoću integriranih LED svjetala i osigurava 100% napunjenost od nule do kraja za približno 35 minuta.

0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je prazna.Vrati se u shop.