Sonax Xtreme mlijeko za kožu 500ml

Sonax Xtreme mlijeko za njegu kože za nježno čišćenje i intenzivnu njegu glatke prave i umjetne kože na auto sjedalicama, motociklističkim odijelima, cipelama, namještaja…
S nježnim uljem jojobe – osigurava ugodnu glatkoću bez suvišnog sjaja. Koži vraća svoj izvorni izgled i prianjanje. Impregnira i štiti od ponovnog zaprljanja. U praktičnoj bočici s raspršivačem. Pogodan i za perforiranu kožu. Ugodnog, prirodnog mirisa.

10,30  (77,61 kn)

SKU: 254241 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Za nježno čišćenje i intenzivnu njegu glatke prave i umjetne kože na autosjedalicama, motociklističkim odijelima, cipelama, namještaju… S nježnim uljem jojobe – osigurava ugodnu glatkoću bez suvišnog sjaja. Koži vraća svoj izvorni izgled i prianjanje. Impregnira i štiti od ponovnog zaprljanja. U praktičnoj bočici s raspršivačem. Pogodan i za perforiranu kožu. Ugodnog, prirodnog mirisa. Korištenje proizvoda:
 1. Temeljito usisajte površinu.
 2. Prije upotrebe promućkajte bocu.
 3. Raspršite SONAX XTREME mlijeko za njegu kože na SONAX jastučić ili krpu od mikrovlakana i ravnomjerno utrljajte. Uvijek koristite na cijeloj površini (npr. cijelo sjedalo).
 4. Ostavite da se upije oko 10 minuta.
 5. Ponovite postupak za jako zaprljane površine.
 6. NAPOMENA: Ne može se koristiti s anilinom, nubukom i antilopom. Prije upotrebe testirajte na malom, skrivenom dijelu. Ne koristite na zagrijanim površinama. Odvajanje prirodnih sastojaka ne predstavlja nedostatak u kvaliteti. Zaštitite od mraza.
0
  0
  Tvoja košarica
  Tvoja košarica je prazna.Vrati se u shop.