25ruj

Gtechniq C1 Crystal Lacquer keramički premaz

Gtechniq C1 Crystal Lacquer keramički premaz se jednostavno nanosi, a rezultat je kristalna čistoća. Pruža zaštitu od ogrebotina tijekom pranja. Ne daje blistavost površini, može se koristiti i na površinama s mat efektom. Vijek trajanja čak 5 godina! (5 godina garancije u slučaju da postavljanje vrši Gtechniq akreditirani stručnjak). Lako postavljanje, idealno za početnike u korištenju keramičkog premaza.
Najbolja Gtechniq obloga kod mat – nijanse automobila.
Pruža izvanredan sjaj koji blista na Vašem automobilu.
Kristalno čist krajnji rezultat.
Izuzetno tvrda površina C1 formule pruža efikasnu zaštitu prema ,,tragovima” pranja i manjim ogrebotinama, čak i u slučaju mekšeg poliranja.

Evo nekoliko jednostavnih koraka kako biste izvukli maksimum iz toga:
Kada koristite C1, pobrinite se da je vaš automobil u zatvorenom prostoru i da vozilo ostane tamo još 12 sati nakon tretmana.
Ako je potrebno, polirajte površinu kako biste uklonili ogrebotine.
Za uklanjanje prljavštine upotrijebite Gtechniq PW Surface Prepare i krpu od mikrovlakana MF1. Kemijsko vezanje C1 najučinkovitije je kada su površine savršeno čiste.
Stavite nekoliko kapi proizvoda na disk za nanošenje i nanesite ga na manje područje ili na polovinu veće područje. Odmah uklonite ostatke s jednim šalom od mikrovlakana MF1 i ponovno obrišite površinu s drugim šalom.

Ovaj keramički premaz možeš kupiti klikom na link